Hej! Vad kul att du hittat hit!

Den här bloggen kommer handla om Gamla Stan och vad området kan erbjuda vad gäller bland annat restauranger, caféer, barer, hotell, museum och affärer.

Gamla Stan är en idyll som ligger i Stockholm, som fokuserar på att bevara det gamla bohemiska. Det finns mycket att upptäcka i gamla stan, allt från mat till shopping. Vi kommer ta upp relevanta ämnen och nyheter kring Gamla Stan här på bloggen, lika väl som dess historia. På bloggen kan du även hitta rekommendationer på restauranger och hotell med mera, samt var närmaste sjukhus och tandvård finns. Allt du vill veta om Gamla Stan kommer du hitta här! Vill du ha ytterligare information om Gamla Stans turistliv kan du besöka dn, och bloggen kommer främst fokusera på nöje och underhållning, men även ta upp en del historia om arkitekturen och konsten till exempel.

Viktigt att tänka på är att det inte finns en akutmottagning i Gamla Stan, utan du måste ta dig in till Stockholm för att få akut vård. Det finns heller ingen vårdcentral i Gamla Stan, utan närmaste ligger en liten bit utanför Gamla Stan.

På bloggen kan du även ta del av tips på bostäder som är till salu och mäklare du kan kontakta om du vill sälja en eller flera fastigheter i Gamla Stan. Våra skribenter kommer hålla dig uppdaterad på information kring bostäder och pris.

Hoppas du kommer följa oss på vår resa!