Tandvård i gamla stan

Tandvårdverksamheter

Det finns många tandläkare i Stockholm, en hel uppsjö faktiskt. En snabb googling så har du en hel lång lista att välja i mellan, det går nog att säga att du har en tandläkare nära dig vart än du bor i Stockholmsområdet. Är du ute efter ett specifikt område som till exempel Gamla stan är utbudet däremot lite mer begränsat för tandläkarverksamheter. I Gamla stan med omnejd (Stockholm city) är alternativen flera men just i själva kärnan av Gamla stan finns det två olika kliniker du kan välja bland, nämligen Mälarkliniken AB och tandläkare Karim Hasan AB.

Mälarkliniken AB

Mälarkliniken har funnits i Gamla stan sedan 1981. Den ligger i utkanten av Gamla stan i anslutning till Järntorget. 2016 tog tandläkare Anna Pettersson över. Mälarklinikens vision är att erbjuda tandläkarvård i världsklass. Kliniken är noga med att genomgå höga utbildnings- och kunskapsnivåer. Det är också viktigt att ha ett personligt bemötande gentemot deras kunder.

Denna klinik erbjuder all slags tandvård, även kirurgi. De har alla verktyg för att kunna lösa alla slags problem som hör till dina tänder och munhälsa. De använder sig bland anant av implantkirurgi där ett tandimplantat används för att ersätta förlorade tänder. På senare år har det även blivit mycket fokus på estetisk tandvård. Mälarkliniken har mycket erfarenhet och kunskap om till exempel att restaurera och återställa bettfunktioner.

Karim Hasan AB

Är en mindre klinik med ca 4 st anställda. Bedriver tandläkarverksamhet för människor i alla åldrar. Bolaget startades 1979 och ägs utav Karim Hasan. Bolaget är även ett dotterbolag till specialisttandläkare Karim Hasan AB som ligger i Uppsala. Denna klinik har ännu ingen riktig hemsida att besöka för att se till exempel vad de specialiserar sig på eller erbjuder för dig som kund. Dock finns det ett nummer du enkelt kan ringa och rådfråga samt boka tid.